Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SAMI NA VRHU

VIDEO Rodri golčinom spasio bodove Cityju nakon komične pogreške Walkera

Manchester City puno je teže od očekivanog slavio na gostovanju kod Sheffield Uniteda

Rodri (Foto: Afp)

Nastavlja se uspješan ulazak Manchester Cityja u sezonu, odnosno branitelj titule ostvario je treću pobjedu u jednako toliko nastupa. No, puno teže nego što bi mnogi očekivali, budući da su bodove kod Sheffield Uniteda osigurali tek u samoj završnici.

Novak u ligi pokazao se kao vrlo čvrsta momčad, nisu dozvolili puno prilika, a posebno su podigli samopouzdanje nakon što je Erling Haaland promašio kazneni udarac u 37. minuti susreta.

Haaland se iskupio, Walker vratio domaće u igru

Tako se City podosta mučio u drugom dijelu, no Norvežanim je ipak pogodio u 63. minuti. Najveći dio posla napravio je Jack Grealish, koji se driblingom riješio protivničkih igrača, a onda fantastično ubacio na drugu vratnicu.

Imao je City sve pod kontrolom sve do 85. minute, kad je Kyle Walker odlučio darivati protivnike. Iz čista mira poklonio je loptu u kaznenom prostoru, a u nastavku akcije pogodio je Jayden Bogle.

Što je to neobjašnjivo napravio Walker, pogledajte OVDJE.

Ipak, tri minute kasnije ukazao se čovjek za velike pogotke, Rodri. Ovog puta njegova bomba nije bila odaslana izvan kaznenog prostora, no još jednom je Španjolac poslao neobranjivi projektil,  vrijedan tri boda. 

Kako je Rodri pogodio, pogledajte OVDJE. Vrijedi napomenuti kako je prije toga Walker oduzeo loptu i tako se iskupio za raniju pogrešku.

U drugom istovremeno odigranom susretu, Aston Villa slavila je na gostovanju kod Burnleya rezultatom 1:3. Junak je s dva pogotka bio Matty Cash, Lyle Foster je početkom drugog dijela vratio nadu domaćima, no Moussa Diaby im je ugasio nadu u 61. minuti.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider