Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Među njima i Halilović

VIDEO Rijekina lista za odstrel: Jakirović naveo deset imena i otkrio tko je najbliži odlasku

Novi trener Rijeke Sergej Jakirović mora se riješiti viška igrača u momčadi.

Novi trener Rijeke Sergej Jakirović startao je remijem protiv Osijeka u Gradskom vrtu, ali njegov je posao tek započeo. Naime, mora se riješiti višaka u momčadi, a to bi moglo značiti novi egzodus iz svlačionice.

"Dotakla sam se s njim prijelaznog roka. Bio je direktan, rekao je da se radi jako puno po tim pitanju i dodao kako je Frigan najbliži odlasku", započela je Valentina.
Ivanu Ljubiću sviđa se njegov direktan pristup.

"Bio je vrlo otvoren i po pitanju sudbine Alena Halilovića. Rekao je da je vrlo vjerojatno na izlaznim vratima, nije u stanju raditi razliku u HNL-u, nisi nam potreban", objasnio je.

"To je rekao desetorici igrača. Solano, Bušnja, Vrančić, Đuričin, Alvarez, Valsenko, Pavlović, Karrica i Merkulov također će otići", dodao je Pukšar.

"Nije sigurno da ću svi otići, ali trenutačno nemaju luksuz isprobavanja. Njima su potrebni golovi i rezultati odmah, ovo je dobar start bio", dodao je Ljubić.

Sve o ovoj situaciji, ali i o ostalim aktualnostima iz posljednjeg kola Supersport HNL-a saznajte u 20. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider