Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PRVA HNL

VIDEO Remi u Kranjčevićevoj: Igrač Šibenika oduševio gestom nakon gola Lokosima

Malena Kiara će mu biti zahvalna, sjajna gesta Maria Ćurića nakon gola Lokosima.

U prvom nedjeljnom susretu 18. kola Prve HNL nogometaši Lokomotive i Šibenika su u Kranjčevićevoj ulici odigrali bez pobjednika (1-1).

Lokomotiva je vodila golom Goričana od 39. minute, no gosti su uspjeli ugrabiti bod na ovom kišnom gostovanju golom Ćurića u 67. minuti.

Lokomotiva je bolje otvorila utakmicu, no gosti su vrlo brzo uspostavili ravnotežu te su vremenom postali ozbiljniji suparnik na terenu.

Odlične dvije šanse za goste su propustili Bilić i Marin Jakoliš, a nakon toga je uslijedila kazna na drugoj strani, u smiraju prvog poluvremena. U 39. minuti Silvio Goričan je odlično potegnuo sa 17-18 metara i pogodio za vodstvo Lokomotive.

VIDEO Gol Lokomotive:

Na startu drugog poluvremena Lokomotiva je žestoko krenula po novi pogodak. Sve je krenulo novom šansom Goričana nakon čega su se nadovezali Kačavenda i Mersinaj, ali u svim tim situacijama istaknuo se gostujući vratar Rogić.

I kako je u prvom dijelu Lokomotiva kaznila promašaje suparnika, tako je Šibenik isto napravio domaćinu u 67. minuti. Nakon kornera Ćurić je zabio za 1-1.

VIDEO Gol Šibenika:

Nakon gola Ćurić je otrčao po papir na kojem je bio poziv da se pomogne sedmogodišnjoj djevojčici Kiari kojoj je potreban novac za liječenje u Americi.

Do kraja susreta ponovno je dominirala Lokomotiva. Imao je domaćin nekoliko dobrih prilika (Soldo, Aliyu), ali su Šibenčani uspjeli sačuvati jedan bod.

Oba kluba su ostali susjedi na ljestvici i na svojim pozicijama. Lokomotiva je šesta, a Šibenik sedmi.

U nastavku nedjeljnog programa slijedi veliki derbi na maksimirskom stadionu (17:30 sati) između Dinama i Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider