Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TREBAO JE SAMO UBACITI

VIDEO Promašaj sezone Jacka Grealisha: Mogao je zakopati Italiju do poluvremena, a on se propisno osramotio

Jack Grealish mogao je pred poluvrijeme susreta Italije i Engleske rezultat postaviti na 0:3.

Gareth Southgate i Jack Grealish (Foto: Afp)

Teško su mogle kvalifikacije za Euro 2024. početi spektakularnije nego susretom momčadi koje su u ljeto 2021. godine odigrale finale prošlog europskog prvenstva.

Engleska je na gostovanju kod Italije u Napolju otišla na odmor s vodstvom 0:2, pogocima Declana Ricea i Harryja Kanea, no samo sreća i nespretnost Jacka Grealisha zaslužni su da Azzurri nisu u svlačionicu otišli u još gorem stanju.

Sjajna akcija i nevjerojatan promašaj

Počela se igrati sudačka nadoknada prvog dijela, kad su Englezi odigrali krasnu akciju, unutar koje je Saka fenomenalno pronašao Kanea u kaznenom prostoru, a najbolji engleski strijelac je fantastičnom loptom onda pronašao Grealisha na drugoj vratnici.

Ofenzivac Manchester Cityja imao je fenomenalnu priliku, trebao je samo zakucati loptu u praznu mrežu, no on je loptu pogodio ukratko rečeno amaterski. Ona nije otišla niti u gol-aut, a engleski reprezentativac nije mogao vjerovati što mu se dogodilo.

Srećom po njega, momčad mu je već imala veliku prednost, no ako se Talijani u drugom dijelu nekako vrate, ovo će svakako biti skup promašaj.

Pogledajte ga OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider