Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVAKAKO POGLEDAJTE

VIDEO Poznati youtuber u Japanu zapjevao Ronaldu, no Brozovićeva reakcija sve je nadmašila

Youtuber IShowSpeed još je jednom preuzeo pozornost svojom reakcijom u blizini Cristiana Ronalda.

Marcelo Brozović i Cristiano Ronaldo sa suigračima (Foto: screenshot)

18-godišnji Darren Watkins Jr., poznatiji kao IShowSpeed, poznati je youtuber koji se prvobitno proslavio streamanjem uglavnom sportskih igara, a danas većinom putuje svijetom na velike nogometne utakmice, upoznaje najveće zvijezde i sve to dokumentira.

Xavi i Ronald Araujo VIDEO Xavi napao Arsenal da je igrao preozbiljno, a zapravo je mesarski start njegova stopera bio izvan svake pameti divider

Između ostalog je poznat i kao veliki obožavatelj Cristiana Ronalda, pa ga je više puta pratio na raznim lokacijama. Tako i sad u Japanu, gdje se Al Nassr priprema za novu sezonu, a doputovao je izravno iz Miamija, u kojem je popratio debi Lea Messija.

Dobacivanja s tribine zabavila Brozovića

Dok se Ronaldo u društvu suigrača zagrijavao na biciklima, Speed im je u društvu prijatelja prišao najbliže što je mogao te s tribine počeo dozivati Ronalda, a potom mu zapjevao pjesmu.

Portugalac se nije odazvao, odnosno nije htio okrenuti glavu, ali posebno je vrijedna spomena reakcija Marcela Brozovića, koji je bio nedaleko od njega.

Isco VIDEO Betis bacio provokaciju gradskom rivalu: Novo pojačanje predstavili preko Igre prijestolja divider

Hrvatskog nogometaša očito je sve jako dobro zabavilo i njegov izraz lica govori više od bilo kakvih riječi. Očito se Marcelo još uvijek nije navikao na sve što se događa oko njegova novog suigrača.

Kako je to točno izgledalo, pogledajte ispod teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider