Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
traže se preostali

VIDEO Povećala se brojka uhićenih u Ateni: Među njima skoro 100 Bad Blue Boysa

U Ateni i dalje sve prati reporter Dnevnika Nove TV Marko Šepat, a u priloženom videu pogledajte što je rekao u javljanju uživo.

Grčka se ne smiruje nakon užasnih scena divljanja huligana, navijača zagrebačkog Dinama protiv navijača suparničkog AEK-a u Ateni, pri čemu je smrtno stradao 29-godišnji grčki navijač.

Od jutra je trajalo odvođenje stotinjak uhićenih navijača iz policije u tužiteljstvo. Ispraćeni su ljutitim povicima i uvredama okupljenih građana. Cijeli grad kao i granični prijelazi su pod policijskom opsadom, traga se za preostalim napadačima, a uhićena su petorica koja su pokušala otputovati prema Italiji. Policija je privedene slala i na DNK analizu kako bi doznali tko je kriv za ubojstvo 29-godišnjaka.

Bad Blue Boysi FOTO Bad Blue Boysi nose ozlijeđenog pripadnika na ispitivanje u Ateni divider

"U Grčkoj postoji vladavina prava i demokracija i siguran sam da je u ovoj fazi postupanja sve u redu, savršeno je. Ne znam što se događalo u policiji'', rekao je Aleksis Kougias, odvjetnik grčkog navijača.

U Ateni i dalje sve prati reporter Dnevnika Nove TV Marko Šepat, a u priloženom videu iznad članka pogledajte što je rekao u javljanju uživo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider