Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije joj bilo lako

VIDEO Pogledajte reakciju Ronaldove majke nakon njegova promašaja s bijele točke

Majka Cristiana Ronalda Maria Dolores rasplakala se nakon njegova promašaja s bijele točke u 105. minuti protiv Slovenije.

Maria Dolores (Foto: Profimedia)

Nikome nije teže nego majci, znaju reći, a čini se da se stvari ne mijenjaju ni kad vam je dijete nogometni superstar. Cristiano Ronaldo u ponedjeljak je za Portugal protiv Slovenije u osmini finala Eura imao penal u 105. minuti, ali ga nije uspio zabiti.

Teško mu je palo jer se nakon promašaja rasplakao pred suigračima i prisutnim navijačima na stadionu, a njegove suze isprovocirale su i njegovu majku, koja ih također nije uspjela suzdržati.

Matjaž Kek Poznato je zašto je Kek dobio crveni karton: Napravio je nešto za što kod sudaca nema oprosta! divider

Diogo Costa Portugalski junak nadmašio i ono što je Livaković napravio u Katru, ovo nikome nikad nije uspjelo divider

Vrtuljak emocija koji je na tom susretu proživio ponajbolji nogometaš svih vremena nije ostavio ravnodušnu ni slavnu mamu Ronaldo, koja je pratila susret s tribina u Frankfurtu.

Uspio se iskupiti zabivši prvi penal u raspucavanju, a poslije gola okrenuo se prema navijačima i ispričao se za promašaj.

Pogledajte suze Ronaldove majke OVDJE.

Benjamin Šeško Promašaj će Šeška proganjati cijeli život: Mogao je postati heroj nacije… divider

Slovenci u šoku nakon Portugala Hrabri Slovenci pali tek nakon drame jedanaesteraca: Ronaldo i Portugal idu u četvrtfinale Eura divider

Cristiano Ronaldo VIDEO Ronaldo promašio penal u 105. minuti pa se rasplakao! Modrić ostaje prvi na vječnoj ljestvici divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider