Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slave 40. rođendan

VIDEO Pogledajte prizore spektakularne bakljade iz Šibenika: Funcuti zapalili nebo iznad grada

Udruga navijača Funcuti slavi 40 godina postojanja.

Spektakularnom bakljadom Funcuti su proslavili 40. rođendan.

Veličanstvenu koreografiju stvorilo je tisuće baklji koje su istovremeno bile upaljene duž cijele šibenske obale, od Banja do gata Vrulje, na svim šibenskim tvrđavama te na najvišim zgradama u gradu. Fešta navijačke skupine nastavlja se koncertom lokalnih bendova ispred zgrade Županije.

Bruno Petković i Boško Šutalo Dinamo ostao bez igrača do kraja sezone: "Najteže razdoblje mog života i karijere" divider

Podsjetimo, Udruga navijača "Šibenski Funcuti" osnovana je 1983. godine, dan nakon famozne treće finalne utakmice prvenstva bivše Jugoslavije između Šibenke i Bosne.

Šibenka je pobijedila 83-82 koševima Dražena Petrovića, ali sutradan je iz Beograda stigla šokantna odluka da se utakmica poništi i da se odigra nova utakmica na neutralnom terenu, u Novom Sadu. Uprava i igrači KK 'Šibenke' na tu utakmicu nisu otputovali.

Planuli požari nakon velike bakljade

Za kraj dodajmo da je zbog velike bakljade planulo pet požara na nekoliko lokacija diljem Šibenika, ali svi su pod kontrolom. Šibenski vatrogasci odmah su izašli na teren, a uskoro bi trebali biti ugašeni.

Navodno je planulo i jedno vozilo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider