Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak udarac

Dinamo ostao bez igrača do kraja sezone: "Najteže razdoblje mog života i karijere"

Boško Šutalo zaradio je prijelom gležnja na utakmici protiv Šibenika u kolovozu prošle godine.

Bruno Petković i Boško Šutalo (Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix)

Boško Šutalo neće igrati za Dinamo do kraja sezone, objavio je zagrebački klub na službenom Instagram profilu.

23-godišnji branič je izvan stroja od kolovoza prošle godine, kada je na ligaškom susretu kod Šibenika zaradio prijelom gležnja. Nakon operativnog zahvata, krenuo je na rehabilitaciju i trenažni proces, ali, nažalost, ponovno je osjetio bol zbog koje nije mogao dati svojih sto posto na terenu:

"GNK Dinamo ovim putem obavještava navijače i javnost da će nažalost naš Boško Šutalo biti izvan terena do kraja aktualne sezone. Nakon operativnog zahvata Boško je krenuo u rehabilitaciju i trenažni proces te je i konkurirao za igranje službenih utakmica.

Luka Modrić Bivši nogometaš Zvezde: "Modrić se ne može mjeriti s njim, za tri klase je bolji od Luke" divider

Nažalost zaostala je manja bolnost koju je igrač osjetio i zbog koje nije mogao dati sto posto svojih mogućnosti. S obzirom da ne želimo riskirati da igrač zaigra dok nije u potpunosti spreman, klub i igrač dogovorili su “toaletu zgloba” zbog kojeg Boško sigurno neće zaigrati za plave do kraja sezone.

Ali će nakon navedenog zahvata biti u mogućnosti trenirati u potpunosti bez ikakvih bolova", poručili su iz maksimirskog kluba te mu izrazili punu podršku u što bržem oporavku i povratku na teren.

"Posljednjih sedam mjeseci bilo je najteže razdoblje mog života kao i moje karijere. Od nesretnog događaja na utakmici protiv Šibenika, operacije, dobivene bakterijske infekcije, cjelokupne rehabilitacije sve do ovog trenutka kad znam da neću više moći pomoći momčadi na terenu ove sezone", izjavio je Šutalo.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider