Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je iznenadio

Bivši nogometaš Zvezde: "Modrić se ne može mjeriti s njim, za tri klase je bolji od Luke"

Hrvatski kapetan Luka Modrić nije oduševio bivšeg igrača Zvezde Milka Đurovskog.

Luka Modrić (Foto: Afp)

S 37 godina na leđima Luka Modrić i dalje ima važnu ulogu u madridskom Realu. Pet je puta osvajao Ligu prvaka, a s hrvatskom nogometnom reprezentacijom dva odličja na Svjetskom prvenstvu. Dakako, tome valja pridodati i Zlatnu loptu koju je osvojio 2018. godine.

Zbog toga ga mnogi smatraju najboljim igračem s prostora bivše Jugoslavije, ali ne dijele baš svi to mišljenje.

Milko Đurovski, bivši jugoslavenski reprezentativac i član Crvene Zvezde, tvrdi da je jedan drugi igrač puno bolji od kapetana Vatrenih, a to je prema njegovom mišljenju - Vladimir Petrović Pižon.

Luka Vušković Fabrizio Romano: Ako propadne transfer Luke Vuškovića, PSG će dovesti drugog Hrvata? divider

"Modrić se ne može mjeriti s Pižonom. On je za tri klase bolji od njega. Kada gledam te igrače, ne znam što ljudi vide u njima, nitko ne gleda realno", kazao je Đurovski za Glas Srpske pa dodao:

"Svi kao po naredbi imaju identično mišljenje. Kao da im je netko rekao da to mora biti tako, ja sam drugačiji", izjavio je bivši nogometaš koji je nosio dres beogradske momčadi od 1979. do 1986. godine.

Pižon je bio legendarni nogometaš Zvezde, a u karijeri je još nosio dres Arsenala, Bresta, Standarda, Nancyja i Royal Anwerpa. Nakon što je okačio kopačke o klin, posvetio se trenerskoj karijeri, a srpsku nogometnu reprezentaciju je vodio od 2010. do 2011.


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider