Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte ga i poslušajte

Zvijezda Barce izbrisala sporni video, ali bilo je kasno: Zna se da voli popiti, čini se da je pretjerao

Odmor igrača Barcelone za neke se pretvorio u priliku za bijeg, a za neke u maturalac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači Barcelone dobili su kratak odmor uoči nastavka sezone, a ponašanje pojedinih igrača pretvorilo se u velike priče na medijima i društvenim mrežama.

Tako je veznjak Arthur, od sljedeće sezone igrač Juventusa, odlučio da mu se baš i ne vraća u Barcelonu, pa je radije ostao na brazilskim plažama čekajući kaznu svog uskoro bivšeg kluba.

U međuvremenu, njegov čileanski imenjak Arturo Vidal veselo je proveo pauzu. Prema biografiji Giorgija Chielinija, Vidal voli zaviriti u bocu kada je slobodan - pa i nekad kada nije - a čini se da je s takvom praksom nastavio i na ovom kratkom godišnjem.

gol expired Tyson otkrio kada je dotakao dno života: Izmlatio sedam prostitutki u sobi punoj droge i alkohola divider

Vidal je snimio Instagram live u poprilično sumnjivom stanju - Čileanac jedva priča, pa se čini da se pošteno napio večer prije povratka trenizima. Međutim, ako je vjerovati Chieliniju, Vidalove povremene alkoholne eskapade ne utječu na njegove izvedbe na treninzima i utakmicama.

Vidal je izbrisao video, ali bilo je kasno - netko ga je skinuo i proširio internetom. Pogledajte u nastavku kako se provodi čileanski veznjak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider