Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedan je od njih

VIDEO Ovako se Westfalen oprostio od legende kluba: Nije mogao sakriti emocije

Marco Reus odigrao je svoju posljednju utakmicu za Borussiju Dortmund na Westfalenu, Edin Terzić ga je odlučio izvaditi iz igre u 82. minuti kako bi se dostojno oprostio od domaće publike.

Marco Reus (Foto: Afp)

Posljednje kolo Bundeslige je iza nas, Bayer Leverkusen je novi prvak, Stuttgart iznenađujuće drugi, a poznati su i putnici za Europu i za drugu ligu.

Naš Andrej Kramarić odigrao je utakmicu života i zapečatio sudbinu Thomasu Tuchelu na klupi Bavaraca koji su završili treći, prvi put nakon 2011. godine.

Nešto sjevernije je Borussia Dortmund ugostila Darmstadt, Crno-žuti su nadigrali fenjeraša 4:0, a Marco Reus je zabio sjajan pogodak u 38. minuti susreta, preciznim udarcem iz slobodnog udarca s 18 metara matirao je ukopanog vratara gostiju.

Usik vs. Fury Usik tijesno pobijedio Furyja u fantastičnom meču! divider

Pamtit će Reus današnji dan cijeli život, ovo mu je bila posljednja utakmica na Westfalenu u karijeri pa je s terena ispraćen špalirom suigrača i pljeskom igrača obje momčadi te publike.

Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

Preostalo je tek finale Lige prvaka koje će mu biti posljednja utakmica u žutom dresu, a njemački mediji šuškaju da bi mogao objesiti kopačke o klin na ljeto.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider