FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bilo je svega

VIDEO Otac Tysona Furyja napravio potpuni kaos na sučeljavanju: Letjeli stolovi, boce, mikrofoni i torta

Na sučeljavanju između Tommy Furyja i Youtubera KSI-ja svjetla reflektora ukrao je John Fury.

John i Tyson Fury (Foto: Afp)

Otac Tysona i Tommyja Furyja napravio je pravi kaos na sučeljavanju svog mlađeg sina i Youtubera KSI-ja. Sve je pokrenuo britanski Youtuber kada je na press konferenciji uoči boksačkog meča počeo ismijavati obitelj Fury, navodeći da Tyson izbjegava Usika zbog straha od poraza.

Stao u obranu obitelji pa podivljao

Kako njegov mlađi sin nije imao adekvatnog odgovora na takve optužbe, John Fury morao je obraniti čast obitelji. Upao je na press-konferenciju i počeo vrlo glasno iznositi svoje argumente rekavši da su Furyjevi najbolji borci na svijetu.

“Mi smo borci! Moj sin Tommy borit će se protiv KSI-ja i nakon toga protiv koga god hoće. Ja sam mašina. Ja! Zašto itko propitkuje tko sam ja? “, vikao je revoltirani John Fury.

Nakon te njegove posljednje izjave uslijedio je kaos. Prvo je udario šakom od stol, a potom ljutito rukom odgurnuo mikrofon koji je stajao ispred njegovog sina. Uslijedilo je prevrtanje dva stola rukama i udaranje nogom od stol gdje je sjedio KSI.

Daniel Dubois Duboisov trener optimističan pred borbu sa Usikom: “Ako ga pogodi, neće preživjeti“ divider

U tom trenutku atmosfera je eruptirala i nastao je kaos. Bilo je jasno kako je press-konferencija tada završila, a u sve se moralo umiješati osiguranje koje je spriječilo da sukob u potpunosti eskalira.

Niti ostali se nisu suzdržavali

Nije to bio jedini sukob ovog događaja. Osim KSI-ja i Tommyja Furyja, na boksačkom eventu se bore također i Logan Paul i Dillon Denis. Denis je ušavši u dvoranu odmah sa stola bacio energetsko piće čiji je vlasnik Logan Paul. To nije nikako sjelo Paulu koji ga je nakon nekoliko minuta prepucavanja pokušao pogoditi tortom koju je donio na press konferenciju.

Kada je Denis shvatio da ga Paul gađa tortom pokušao se obračunati s Paulom, no osiguranje ga je u tome spriječilo. U bijesu jer nije mogao uzvratiti, Denis je uzeo mikrofon koji se nalazio ispred njega i bacio ga prema Paulu.

Boksački meč između Tommyja Furyja i KSI-ja te Logana Paula i Dillona Denisa održati će se 12. listopada u AO areni u Manchesteru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider