Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OSJEČKO ČUDO

VIDEO Osijekov stadion oduševio najviše dosad: Pogledajte predivnu igru bojama na Opus areni

Svakim danom Opus arena nudi građanima Osijeka novi dio svoga budućeg sjaja.

Opus arena (Foto: Screenshot)

Nakon što je osječka Opus arena dobila uporabnu dozvolu te time možemo biti sigurni kako će se službene utakmice uskoro igrati na najljepšem stadionu u državi, radovi oko završavanja stadiona su se nastavili.

Preostalo je još urediti njegovu unutrašnjost, zasaditi travu i pričekati otprilike šest tjedana da ona izraste do stanja u kojem će pružiti savršene uvjete za igranje nogometa.

U međuvremenu su počela i neka testiranja. Nakon što smo već na fotografijama vidjeli u kojim se bojama stadion može prezentirati, sad smo dobili priliku vidjeti i samu igru tih boja, što stadionu daje posebnu dimenziju.

Srećom, na licu mjesta dok se to radilo bio je jedan Osječanin, koji je sve to snimio i postavio na internet.

Untitled from Ludi-os on Vimeo.

Veselimo se vidjeti što će još ponuditi stadion, posebno kad je riječ o unutrašnjem uređenju. Najave su uistinu sjajne i po svemu sudeći trebala bi nas čekati gomila raznih sadržaja, a posebno dobri bit će uvjeti za sve momčadi.

Nema nam druge nego čekati otvorenje, za koje se najavljuje da će biti u lipnju ili srpnju, a dotad ćemo uživati u svim sličnim predstavljanjima mogućnosti tog prekrasnog zdanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider