Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte snimku

Tajno riječko oružje za Dnevnik Nove TV pokazalo nogometno umijeće, slobodnjaci su mu specijalnost

Iskusni nogometaš Mario Vrančić potpisao je ovog ljeta ugovor s Rijekom.

On je tajno riječko oružje, a karijeru je gradio u ponajboljim europskim ligama. Njegovo ime je Mario Vrančić, bivši je reprezentativac Bosne i Hercegovine, a u 33. godini života potpisao je za Rijeku.

Put prema Rujevici pokazali su mu bivši suigrači Josip Drmić i Antonio Čolak, koji su ostavili veliki trag u Rijeci, a istom se sada nada i Vrančić:

"Rekli su mi sve najbolje o klubu, o ljudima. Da su uvjeti najbolji, da su navijači super i na kraju sam se odlučio za Rijeku jer imaju visoke ambicije“, rekao je iskusni nogometaš koji je u karijeri igrao u Premier ligi i Bundesligi, a sada će se okušati i u hrvatskom nogometu:

Cijela obitelj navijala za dolazak u Hrvatsku

"Ako bih rekao da znam baš svakog igrača, slagao bih vas. Znam da je kvaliteta na visokoj razini, pogotovo Dinamo. Hajduk i Osijek su najjače ekipe uz nas".

Njegovom dolasku u hrvatski nogomet posebno se veseli obitelj i rodbina iz Slavonskog, ali i Bosanskog Broda. Svjestan je da će biti dosta narudžbi za Rijekin dres.

"Tamo samo bio krajem svibnja. Već sam tada pregovarao s Rijekom, a kada sam im to otkrio, svi su me samo nagovarali da potpišem za njih, da budem malo bliže kući".

Trenirao ga Jurgen Klopp

Prije epizode u engleskom nogometu, Vrančić je igrao u Njemačkoj, gdje je i odrastao. Prvi trener u Mainzu bio mu je Jurgen Klopp:

"Svi znamo da se radi o jednom od najboljih trenera svijeta. Dobar čovjek, dobar trener, ma mogu reći samo sve najbolje o njemu", kazao je Vrančić pa ispričao anegdotu s prijateljskog susreta protiv Liverpoola.

"To su bile moje prve pripreme u Mainzu s Kloppom na klupi. Igrali smo prijateljsku utakmicu s Liverpoolom koji je igrao u najjačem sastavu. Gerrard, Xabi Alonso, Crouch. Dobili smo ih 5:0, mislili smo da će to biti naša sezona.

Na kraju smo ispali iz Bundeslige, a Liverpool je osvojio Ligu prvaka", rekao je Vrančić koji je samo za Dnevnik Nove TV pokazao svoje nogometno umijeće.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX