Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ČEKA SE JOŠ TROJICU

VIDEO Nikola Vlašić pridružio se reprezentaciji u Rijeci, poznato je kako protiče njegov oporavak

Na petom treningu u Rijeci Vatrenima se priključio nogometaš čije se sudjelovanje na Euru u jednom trenutku nije činilo izvedivo.

Stiglo je još jedno novo lice pa je Zlatko Dalić prvi put od početka priprema u Rijeci mogao sastaviti dvije pune momčadi, jednu nasuprot druge, jer je na treningu bilo 23 reprezentativca.

Uz Kovačića i Gvardiola, konačno je stigao Nikola Vlašić, veznjak Torina koji je točno 40 dana prije Eura zabrinuo Hrvatsku javnost. Ozlijedio se, ta ozljeda aduktora u prvi tren nije izgledala dobro. Tada je i trener Torina, Ivan Jurić, otkrio kako je Vlašić prethodna dva mjeseca kroz bol igrao s tom ozljedom.

Prve prognoze nisu bile dobre, iz Italije su čak dolazile vijesti da se razmišlja o operaciji. Srećom, Nikola je potražio drugo mišljenje, odlučio je ići konzervativnijim putem. Uz te invididualne pripreme, posebno posljednjih tjedan dana u Splitu s ocem Joškom, uspio se vratiti blizu sto posto.

Danas je stigao tu i bez ijednog problema je odradio trening kao i svi ostali reprezentativci.

To je to što se tiče dolazaka do ponedjeljka, odnosno do utakmice Hrvatske i Sjeverne Makedonije, na Rujevici. Tada dolaze posljednja trojica s popisa. Mario Pašalić, Marcelo Brozović i kapetan Luka Modrić, zbog kojeg će svi biti pred ekranima i navijati za Luku, da im se pridružio kao šesterostruki osvajač ušatog pehara.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider