Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nova snimka

VIDEO Netko iz VAR sobe vikao: "Vidi ovog Brodića debelog"

Fran Brodić se vratio u Dinamo nakon izvrsnih igara u dresu Varaždina. Sada je on tema nove snimke.

Fran Brodić (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Ne prestaju curiti VAR snimke iz prošlih HNL utakmica. Najnovija koja je ugledala svjetlo dane je  situacija na utakmici Dinamo – Rijeka.

Mirko Marić je zabio gol, a netko je žestoko opsovao Boga. Taj gol je kasnije poništen.

Sada se na društvenim mrežama pojavila nova snimka, istina, samo dio snimke, a na njoj se čuje kako netko od sudaca govori: ''Vidi ovog Brodića debelog''.

Video pogledajte OVDJE.

Fran Brodić se vratio u Dinamo nakon izvrsnih igara u dresu Varaždina. Protiv Rijeke je ušao u 75. minuti utakmice i kasnije zabio za pobjedu od 1:0.

Glavni sudac utakmice bio je Dario Bel, dok su mu pomoćnici bili Goran Pataki i Marjan Tomas. Četvrti sudac bio je Zdenko Lovrić, a u VAR sobi su bili Igor Pajač i Ivan Mihalj.

Brodić jako pazi na prehranu

Imaju isto radno mjesto – napadač. Istu profesiju dijele i supruge – nutricionistice su. Jedan je malo stariji i nešto poznatiji – Robert Lewandowski, a hrvatska verzija obitelji Lewandowski su – Fran i Ivona Brodić.

Težina i masno tkivo mjere se gotovo svaki dan. Šefuje naravno supruga Ivona, a sve nadgleda pomeranka Kali. Život napadača Varaždina Frana Brodića. Sve se zapisuje i planira već godinama u tablice od tjelesnog stanja do prehrane.

VIDEO Hrvatska verzija obitelji Lewandowski, imaju ista zanimanja i često slično jedu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider