Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rijeka eintrachtovih tifoza

VIDEO "Najluđa navijačka vojska u Europi" stigla je u London, pogledajte korteo do stadiona West Hama

West Ham i Eintracht u Londonu igraju prvo polufinale Europske lige.

Navijači Eintracht Frankfurta (Foto: Screenshot)

Nogometaši Eintracht Frankfurta igraju protiv West Hama u Londonu prvu polufinalnu utakmicu u Europskoj ligi, a s njima je u englesku prijestolnicu stigla i "najluđa navijačka vojska u Europi".

Sjajni tifozi Eintrachta okupirali su Barcelonu prije nekoliko tjedana, u katalonsku prijestolnicu došlo ih je 20 tisuća iako su imali samo pet tisuća dozvoljenih ulaznica, a kako su njihovi ljubimci preskočili još jednu prepreku u EL-u, njihovi navijači nastavili su putovati Europom.

Navijači Eintrachta (Foto: AFP) "Najjači navijači u Europi" šokirali i posramili Barcino kazalište: Camp Nou i Bernabeu već odavno su turističko izletište divider

Ovaj put s u gostima kod tradicionalnih rivala Engleza, a njihov korteo do stadiona West Hama izgledao je prilično impresivno.

U Londonu ih se očekuje više od 10 tisuća, a tamošnja policija izvijestila je kako je nekoliko njih sinoć provalilo na stadion, ali prijave nisu podnesene jer nisu ništa razbili ni ukrali, nego su htjeli ostaviti ručnike za današnji okršaj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider