Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OD IDUĆE SEZONE

VIDEO Najspektakularniji novi engleski stadion sve je ljepši: Pogledajte kako izgleda čudo na obali mora

Everton će od iduće sezone preseliti s Goodison Parka na prekrasni novi stadion.

Evertonov novi stadion (Foto: screenshot (Everton))

Merseyside derbi od iduće sezone više neće biti ono što je bio dosad. Ne, time ne mislimo da će Everton ispasti u Championship pa da će se prekinuti tracija velikog liverpoolskog derbija.

Radi se o tome da će plavi dio Liverpoola od iduće sezone svoje utakmice igrati na drugom stadionu. Odlaze s Goodison Parka, koji se nalazi na manje od kilometar udaljenosti od Anfielda. Odlaze sa stadiona na kojem igraju od 1892. godine.

Nevjerojatan stadion doslovno iznad vode

Njihov novi dom nalazi se u pristaništu Bramley Moore i trenutno je u izgradnji, a na njemu svakodnevno radi više stotina ljudi.

Ono što je najzanimljivije sigurno je činjenica da se stadion nalazi iznad površine vode, odnosno na posebno dizajniranoj te postavljenoj platformi.

Kako je stadion napokon dobio svoje prve ozbiljnije obrise, tako su iz kluba odlučili objaviti i dvije snimke dronom, koje nam otkrivaju na kako nevjerojatnoj lokaciji se stadion nalazi te kako će čudesno iskustvo ponuditi.

Naime, Bramley Moore dock nalazi se na samom mjestu ulijevanja rijeke Mersey u Irsko more pa je samim time pogled uistinu prekrasan, a navijači Evertona se nadaju da će prekrasno biti i ono što će moći gledati na terenu.

Pogledajte kako stadion izgleda.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider