Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
krivi zapisnik

Slučaj Denija Jurića: "Da ga nije bilo u zapisniku, ne bi ni mogao na klupu"

Deni Jurić bio je normalno registriran u zapisniku za utakmicu s Osijekom

Kolega Saša Marić u prijenosu utakmice Dinama i Osijeka imao je stariji zapisnik u kojem nije bilo Denija Jurića. Napadač Dinama ušao je u završnici utakmice i potpuno ga iznenadio pa je domaća nogometna javnost počela brujati o nepravilnosti, međutim u podcastu Utakmicu po utakmicu otkrili su kako je sve bilo po pravilima.

"Nije mi jasno što se dogodilo, ali postoje dva zapisnika. Jedan je bio krivo isprintan, izgleda, jer je na mojem, koji sam dobila sati i pol uoči utakmice, Jurić normalno zaveden u zapisniku", rekla je Valentina.

"To se događa u cijelom svijetu. Pa ne bi ga sudac pustio u igru da nije bio u zapisniku. Nije da je sjedio na komentatorskoj poziciji pa se spustio zaigrati. Zato toliko kasne utakmice u zadnje vrijeme, suci i delegati moraju proći obje klupe, vidjeti jesu svi prisutni, igrači koji nisu u zapisniku, ne mogu na teren. Komentator je imao krivi zapisnik", objasnio je Ćurković.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider