Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Knedla u grlu

VIDEO Mješavina emocija na oproštaju od Gradskog vrta: "Ne znam kako ću izdržati, srce me boli"

Osijek je odigrao posljednju utakmicu na Gradskom vrtu.

U 36. kolu HNL-a nogometaši Osijeka protiv Rijeke (1:1) su odigrali posljednju utakmicu na Gradskom vrtu, a od sljedeće sezone sele se na novoizgrađenu Opus arenu.

Osječani su prvu utakmicu u Gradskom vrtu odigrali davne 1997. godine protiv Slobode iz Tuzle, a posljednja će se utakmica pamtiti po nekoliko razloga.

Na utakmici za treće mjesto okupio se za ovu sezonu rekordan broj gledatelja - više od 11.500 navijača. Osim toga, na susretu je pao gol iz kornera i autogol nakon pokušaja škarica.

Ramon Mierez Remi protiv Rijeke za oproštaj: Zbogom Gradski vrte, Pampas čeka europski Osijek divider

Kako god bilo, Osječani se od sljedeće sezone sele u novi dom, a Gradski vrt neće u povijest, na njemu će utakmice igrati nogometašice Osijeka, koje su ove sezone osvojile titulu.

Reporter Tin Kovačić za Dnevnik Nove TV javio se iz Gradskog vrta i podijelio dojmove. Na tribinama je vladala prava konfuzija emocija, bilo je tuge zbog odlaska, ali i sreće jer klub se seli na novi, moderni stadion.

Kako je bilo u Gradskom vrtu, možete vidjeti u prilogu, a svojih nastupa na kultnom stadionu prisjetio se i legendarni napadač Robert Špehar.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider