Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POVRATAK KUĆI

VIDEO Messi je pustio suze pred cijelim svijetom: Nije mogao ostati ravnodušan na ono što su mu priuštili Argentinci

U prvoj utakmici kao svjetski prvak Argentina je savladala Panamu rezultatom 2:0.

Lionel Messi (Foto: Afp)

Novu veliku feštu pripremili su Argentinci svojim nogometašima u prvom povratku kući nakon proslave naslova svjetskog prvaka.

Na stadionu El Monumental, pred više od 80 tisuća gledatelja, ugostili su reprezentaciju Paname, no protivnik je u tom prijateljskom susretu bio sekundaran.

Trofej je stigao kući

Ovdje je u prvom planu bila argentinska fešta, koja je započela već poslijepodne, a kulminirala, naravno, na stadionu.

Najdirljiviji trenutak svakako je bio govor Lionela Messija dok je trofej bio pored njega na postolju. Tijekom govora nekako je suzdržavao suze, no to nije uspio izbornik Lionel Scaloni

Proplakao je i Messi

No, Messi svoje suze nije mogao nikako suzdržati kad je započela pjesma navijača. Prepuni stadion odradio je ono što samo Argentinci mogu, uz prigodni vatromet.

Dugo su čekali titulu svjetskog prvaka, nedostajala je samo jedna stvar, da je vidi i veliki Diego. No, proslavili su oni i za njega, u to nema sumnje.

Reprezentativci Argentine tijekom utakmice su očito bili pod dojmom, pa im je na kraju trebalo neko vrijeme da se stabiliziraju.

Ipak, uspjeli su doći do pobjede rezultatom 2:0. U 78. minuti Panamu je napokon načeo Thiago Almada, dok je Messi pogodio minutu prije isteka regularnog vremena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider