Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKAV PROMAŠAJ

VIDEO Mbappe je samo trebao pospremiti zicer, a umjesto toga je poslao loptu van stadiona

Kylian Mbappe mogao bi dugo pamtiti jednu situaciju s gostovanja PSG-a kod Ajaccioa.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Nema nikakve sumnje kako je Kylian Mbappe jedan od trenutno najboljih napadača svijeta. Uostalom, tek su mu 23 godine, a već je postigao 243 gola u profesionalnoj karijeri.

No, i takvima se znaju dogoditi nevjerojatni promašaji zbog kakvih mnogi igrači postaju predmetom izrugivanja. To se sad dogodilo i njemu, barem nakratko, budući da je na gostovanju kod Ajaccioa promašio uistinu nemoguće. 

Lopta na pladnju, a onda...

Sjajan posao odradio je Hakimi, pobjegavši svom čuvaru, nakon čega je PSG-ovom najvrjednijem eksponatu ostavio loptu na pladnju. Umjesto da ju, kao što on to itekako zna, samo sprovede u mrežu, Mbappe je istu poslao nebu pod oblake.

Zapravo, vjerujemo da je ista završila van stadiona. U tim trenucima to nije utjecalo na rezultat, budući da je PSG već imao vodstvo 0:1, za koje je upravo Mbappe bio strijelac, ali uistinu je vrijedno spomena da se i njemu ovako što može dogoditi.

Kako je Mbappe "promašio večeru" pogledajte OVDJE.

Susret je na kraju završio pobjedom PSG-a rezultatom 0:3. Nakon ovog promašaja Mbappe je pokazao da ga to nije pokolebalo tako što je prvo asistirao Messiju za drugi, a nakon toga je sam postigao treći pogodak za branitelja naslova prvaka Francuske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider