Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uh... Poslušajte ovo

Halilhodžićev Maroko pobijedio, Vahu dočekali zaglušujući zvižduci: Navijači mu ne mogu oprostiti

Vahid Halilhodžić izbornik je reprezentacije Maroka koja će se susresti s Hrvatskom u prvom kolu skupine F Svjetskog prvenstva u Kataru.

Vahid Halilhodžić (Foto: Afp)

Prvi suparnik Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru, reprezentacija Maroka, ostvarila je pobjedu u kvalifikacijama za Afrički kup nacija.

Marokanci su svladali Južnu Afriku s 2:1, ali glavna priča poslije utakmice nije bio preokret koji je izvela reprezentacija koju vodi Vahid Halilhodžić već žestoki zvižduci s kojima se suoči bosanskohercegovački stručnjak.

Po završetku susreta, dok je s travnjaka šetao prema svlačionicama, Halilhodžića su dočekala burna negodovanja od strane marokanskih navijača.

Razlog je jasan - dio navijača još uvijek mu ne oprašta to što njihov ponajbolji nogometaš Hakim Ziyech nije u reprezentaciji.

Legendarni Vaha je, nedugo nakon što je postao izbornik, zbog kršenja discipline i neprofesionalnosti iz reprezentacije potjerao Ziyecha i još nekoliko marokanskih zvijezda, da bi nedavno vratio svih osim - Ziyecha.

Krilni napadač Chelseaja ni ne pomišlja na ispriku, a Halilhodžić ostaje nepopustljiv pa je Maroko tako i dalje bez sjajnog ofenzivca.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider