Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tamo ga posebno vole

VIDEO Livaja dobio mural u mjestu u kojem je odrastao, pogledajte ludnicu u trenutku kad je stigao

Marko Livaja stigao je u Kaštel Kambelovac ove nedjelje na otvaranje murala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji nogometaš Prve HNL Marko Livaja u nedjeljno poslijepodne stigao je u Kaštel Kambelovac, mjesto u kojem je proveo rano djetinjstvo.

Nakon što je upisao hat-trick protiv Hrvatskog dragovoljca u Kranjčevićevoj, Livaja je dan kasnije navratio na druženje sa svojim nekadašnjim sumještanima.

U Kaštel Kambelovcu je ove nedjelje organizirano učlanjivanje u Hajduk, a ovom prigodom je otkriven i mural posvećen Hajdukovoj desetki.

Marko Livaja odrastao u Kaštel Kambelovcu

Okupilo se oko dvije tisuće ljudi koji su se, pored učlanjivanja, družili u parku u središtu mjesta, a sve je kulminiralo dolaskom hrvatskog reprezentativca. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu Dalmatinskog portala.

Kad je Livaja stigao, bučno su ga pozdravili njegovi prijatelji i svi oni koji ga se sjećaju iz vremena dok je, još u ranoj školskoj dobi, žario i palio na nogometnim turnirima u Kaštelima i okolici, iskazujući svoj vanserijski talent.

Otkako je prije godinu dana potpisao za Hajduk, svojim igrama i golovima pružio je nadu navijačima da bi se njihov klub mogao vratiti na stare staze slave. Livaja je postao predmet božanstva, obožavaju ga gdje god se pojavi, ali ako se za jedno mjesto može reći da ga vole više nego igdje drugdje, onda je to Kaštel Kambelovac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider