Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKVA ŠTETA

VIDEO Marco Pašalić ispunio san, a onda ga milimetri dijelili od trenutka života

Prekrasnu priliku za povećanje vodstva protiv Latvije imao je debitant Marco Pašalić, no njegov udarac zaustavila je vratnica.

Marco Pašalić ostvario je svoj san, debitirao je za hrvatsku reprezentaciju. Ušao je u igru u 79. minuti umjesto Andreja Kramarića, a u 90. minuti imao je priliku dodatno ukrasiti ispunjenje svog sna.

Našao se u sjajnoj prilici, izašao sam pred latvijskog vratara i lijepo precizno gađao donji lijevi kut, no lopta je završila na vratici, nakon čega je doslovno prošetala po gol liniji.

Kako je malo nedostajalo za još ljepšu priču

Tako Marco, momak sjajne nogometne priče, ipak nije uspio dodatno ukrasiti svoj reprezentativni debi. No, samim kretanjem i načinom kako je krenuo završiti priliku je potvrdio svoju sjajnu formu, koja ga je u reprezentaciju i dovela.

Njegovu priliku možete vidjeti u glavi teksta.

Marco je inače rođen u njemačkom Karlsruheu, a nogometno školovanje je, osim u bivšeg Bundesligašu iz njegovog rodnog grada, prošao u Hoffenheimu i Stuttgartu.

Radio na gradilištu da vidi kako je "s druge strane"

Iz Stuttgarta je završio u Dortmundu, gdje je čak dogurao do prvog sastava i upisao debi, nako čega se teško ozlijedio. Nakon povratka se nije uspio vratiti u prvu momčad, da bi ovog ljeta završio u Rijeci.

Jedna zanimljivost iz njegove biografije je ta da je jedno vrijeme radio na gradilištu, odnosno baušteli. Na to se odlučio da bi vidio kako je zarađivati novce s druge strane posla kojim se bavi.

Srećom po njega, gledajući kako igra, uz naravno pametno raspolaganje novcem, ne bi se na gradilište trebao vraćati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider