Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nespretna reakcija

VIDEO Leipzig loše otvorio novu sezonu: Gvardiol ušao s klupe pa zatresao svoju mrežu

Joško Gvardiol nije se proslavio u nastupu za Leipzig protiv Kolna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leipzig je ugostio Koln u drugom kolu Bundeslige, a remizirali su rezultatom 2:2. Domaćini su poveli u 36. minuti pogotkom povratnika Wernera, a gosti su vrlo brzo izjednačili u 40. minuti zgoditkom Dietza.

Lionel Messi Je li ovo znak Messijevog odlaska s vrha? Ovako nešto nije se dogodilo 17 godina! divider

Koln je dobio velik poguranac tik pred poluvrijeme kada je Szoboszlai dobio izravni crveni karton u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Unatoč igraču manje Leipzig dolazi u vodstvo preko najboljeg igrača Bundeslige prošle godine – Nkunkua u 56. minuti.

gol expired Don Carlo otkrio gdje planira završiti trenersku karijeru: Želi se povući na vrhu divider

Joško Gvardiol je ušao u igru na početku drugog poluvremena, a nije se proslavio reakcijom pri udarcu iz kuta gostujuće momčadi. Naime, Gvradiol se nije najbolje snašao u petercu i zatresao je svoju mrežu u 72. minuti susreta za konačnih 2:2, autogol možete pogledati OVDJE.

Leipzig je loše otvorio novu sezonu, prvo je remizirao sa Stuttgartom na gostujućem terenu, a sada je i na domaćem terenu prosuo bodove novim neriješenim rezultatom.

Dodajmo da je Hoffenheim savladao Bochum rezultatom 3:2, a Andrej Kramarić je promašio jedanaesterac u 59. minuti dvoboja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider