Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za Dnevnik Nove TV

VIDEO Bišćanov dolazak oduševio bivše suigrače i legendarnog Vahu: "Napravit će dobar posao"

Igor Bišćan imat će debi na klupi Dinama protiv Lokomotive u 28. kolu HNL-a

Igor Bišćan je novi trener Dinama. Na klupi je naslijedio Antu Čačića, a debi će imati ove subote protiv Lokomotive u sklopu 28. kola HNL-a u Kranjčevićevoj.

Njegovo preuzimanje momčadi iz Maksimirske 128 oduševilo je većinu navijača, ali i većinu njegovih suigrača iz igračkih dana u modrom dresu.

Reporter Stipe Antonijević za Dnevnik Nove TV razgovarao je s Jerkom Lekom, ali i Vahidom Halilhodžićem o novom treneru Dinama:

"Kapetan Dinama. Znao sam reći, kada je Ivan Leko preuzeo Hajduk, dajte Hajduk hajdukovcima, a Dinamo dinamovcima. Mislim da je imao pravi put, svugdje je imao rezultate i ovu priliku je zaslužio, vjerujem da je dobar izbor.

Ivan Forjan Evo kako će izgledati ultramoderni kamp HNS-a: Velika investicija, znaju se rokovi divider

Legendarni Vaha, također, vjeruje da je ovo dobar izbor za Dinamo. Dok je sjedio na klupi zagrebačkog kluba, Bišćan je nosio kapetansku traku:

"Svojim ponašanjem, igrama je to zaslužio, bio je pravi kapetan. Puno lijepih riječi mogu reći o tom čovjeku. Igrao je u tom klubu, zna sve, mislim da će napraviti dobar posao. 

"Mislim da će dovesti momčad u red, a kada to publika osjeti, da će ispuniti tribine", rekao je Leko koji tvrdi da je Bišćan pravo rješenje za napadačku igru:

gol expired Bad Blue Boysi poslali poruku pred Bišćanov debi na klupi Dinama divider

"Govore da je Igor defanzivan trener, ali ne vjerujem da će to biti tako u Dinamu. Možda u Europi protiv jačih momčadi, ali u prvenstvu mora dominirati. Ako voli oprezniji nogomet, mora izaći iz svog komfora.

Upravo je Igora Bišćana u igračku mirovinu pogurao njegov prethodnik Ante Čačić, a 11 godina kasnije naslijedio ga je na klupi Dinama...

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider