Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Asistirao mu Messi

VIDEO Tek su krenuli s centra: Mbappe zabio jedan od najbržih golova ikad

U susretu 3. kola Ligue 1 PSG je porazio Lille sa 7:1.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

U posljednjem susretu nedjeljnog programa 3. kola francuske Ligue 1 nogometaši Lillea ugostili su PSG (1:7) na svom terenu. Aktualni francuski prvak imao je otvaranje iz snova, zabili su pogodak nakon samo osam sekundi igre, i to preko Kyliana Mbappea.

Tek što su krenuli s centra, Parižani su zatresli gostujuću mrežu. Sjajni Lionel Messi je dugom loptom pronašao brzonogog Mbappea koji je pobjegao domaćoj obrani i prebacio istrčalog vratara za rano vodstvo.

Sjajan pogodak Mbappea možete vidjeti OVDJE.

Ovo je bez sumnje jedan od najbržih golova u povijesti, a što se pak tiče francuskog nogometnog prvenstva radi se o najbržem pogotku otkako statističke kuće prikupljaju podatke. Odnosno, od sezone 2006/07.

Već do kraja prvog poluvremena Parižani su praktički riješili pitanje pobjednika susreta. Zabili su još tri pogotka, redom su poentirali Messi, Achraf Hakimi i Neymara, i s uvjerljivom prednošću otišli na odmor.

U drugom poluvremenu vidjeli smo još četiri pogotka, tri su zabili Parižani, a utješni pogodak zabili su domaćini preko Bambe.

Tablica Ligue 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider