Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakularan prodor

VIDEO Hrvatski trener i budući prvaci nokautirani: Nevjerojatnim golom ostali bez ičega!

Celje će pod vodstvom Damira Krznara gotovo sigurno postati novi prvak Slovenije. Ove nedjelje izgubili su na nevjerojatan način.

Domžale (Foto: Duško Marušić/Cropix)

Za razliku od SuperSport HNL-a u kojem ćemo, po svemu sudeći, imati neizvjesnu borbu za naslov prvaka do samog kraja, u Prvoj slovenskoj nogometnoj ligi titula je ostala tek stvar formalnosti.

Novi prvak će, gotovo sigurno, postati Celje na čijoj klupi sjedi bivši trener zagrebačkog Dinama Damir Krznar. Četiri kola prije kraja Celjani imaju devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Olimpiju iz Ljubljane, a imali bi i barem 10 da ove nedjelje nisu kod kuće poraženi na nevjerojatan način.

Svi krenuli u napad i ostavili koridor

Celje je ugostilo Domžale i konačni rezultat je bio 2:3, nakon što su primili pogodak u 83. minuti, na naprosto nevjerojatan način.

Dakle, poslije izjednačenja na 2:2 i povratka u utakmicu, Celje je krenulo po totalni preokret. Za njih je dosuđen jedan korner i cijela momčad je pohitala prema naprijed, u potrazi za pobjedničkim golom. Umjesto toga, primili su pogodak, uništio ih je Jošt Pišek.

Slovenski U-21 reprezentativac dobio je loptu na rubu šesnaesterca Domžala i krenuo u nezadrživi prodor. Dvojica igrača Celja su ga pokušala srušiti i nisu uspjela, a trećem je gurnuo kroz noge i onda pretrčao još 50 metara prije nego li je matirao domaćeg vratara. Spektakularni prodor možete pogledati OVDJE.

U idućem kolu Celje će ugostiti drugoplasiranu Olimpiju i s pobjedom u toj utakmici može i matematički potvrditi naslov prvaka. Ukoliko i tu izgube, predstoje im još tri runde. Sa četiri boda u preostala četiri kola Celje će i službeno postati novi prvak Slovenije.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider