Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kovač upisao 3 boda

VIDEO Hoffenheim pobjegao sa začelja, Kramarić dvostruki strijelac: Leipzig izgubio kod fenjeraša

Andrej Kramarić postigao je dva pogotka za svoj Hoffenheim u slavlju 3:1 protiv Herthe u 25. kolu Bundeslige.

Andrej Kramarić (Foto: Afp)

Hrvatski napadač Andrej Kramarić zabio je dva gola u pobjedi svog Hoffenheima kod kuće protiv Herthe (3:1) u 25.kolu Njemačke lige.

Dino Mikanović Hajduk bombom Mikanovića sredio Slaven Belupo i smanjio zaostatak za Dinamom! divider

Kramarić nije postigao gol u Bundesligi dva mjeseca, a u subotu je zabio oba puta iz kaznenog udarca, u 24. i 37. minuti. Za Andreja je to šesti i sedmi ligaški gol ove sezone za Hoffenheim, koji se bori za goli ostanak. Kramarićev klub je u ovo kolo ušao kao zadnji, a sada je na spasonosnom, 15. mjestu. Za klub iz Berlina Filip Uremović je odigrao cijeli susret, a i skrivio je drugi kazneni udarac na susretu.

Pogotke Andreja Kramarića pogledajte OVDJE.

Bochum je veliki dio sezone proveo kao fenjeraš, a sad su i oni u zoni spasa, zahvaljujući pobjedi (1:0) nad Leipzigom, koji se još nije oporavio od 0:7 poraza od Citya u Ligi prvaka. Jedini gol zabio je Srbin Erhan Mašović, dok je Joško Gvardiol odigrao cijeli susret za goste.

Leon Edwards VIDEO Edwards pobjedom zaključio trilogiju s Usmanom: Prvaku nije naškodio ni negativan bod divider

Schalke je izborio 1:1 kod Augsburga zahvaljujući golu iz penala Boultera u 93. minuti. za Augsburg je pogodio Meier u 51. minuti, a Dion Drena Belja je ušao u igru u 74. minuti. Stuttgart je sada zadnji jer je kod kuće izgubio od Wolfsburga (0:1) Nike Kovača, a jedini gol dao je Marmoush (56). Borna Sosa je igrao svih 90 minuta za domaćine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider