Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DESECI OZLIJEĐENIH

VIDEO Katastrofa na kultnom stadionu: Dio konstrukcije srušio se direktno na navijače

Navijači su se okupili na stadionu pripremiti uvertiru za veliki čileanski derbi, kad je došlo do velike nezgode.

Kaos na Estadio Monumentalu (Foto: Estadio Monumental)

Kultni čileanski klub Colo Colo za vikend će odigrati veliki derbi protiv Universitad Catolice, a tim putem su navijači htjeli igračima dati dodatnu podršku pa su se danas okupili na njihovom Monumental stadionu tijekom treninga.

Dok su gromoglasno navijali, došlo je do nesreće koja je mogla rezultirati velikom tragedijom. Srećom prve vijesti iz Čilea govore da do toga nije došlo, iako su hospitalizirani deseti ozlijeđenih.

Srušio se dio konstrukcije tribine

Ukratko, tijekom spomenutog navijanja došlo je do rušenja jednog dijela konstrukcije legendarnog stadiona izgrađenog 1956. godine, ali za utakmice otvorenog tek 1975.

Trenutno nije poznato kolika je zapravo šteta te kako je do nesreće došlo, no na internetu se može pronaći puno kraćih snimaka koje su postavili prisutni navijači.

Tua Tagovailoa VIDEO Strašne scene iz NFL lige: Quaterback Dolphinsa nakon starta ostao nepomično ležati divider

Sve u svemu, južnoamerički stadioni vrlo često imaju problema s prenapućenosti, što je problem u Europi riješen desetljećima unazad. Upravo zbog toga do ovakvih nesreće i može doći, no čini se da je latino temperament prejak da bi se takve stvari dovele u red.

Što se točno dogodilo na tribini možete pogledati OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider