Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
počele pripreme

VIDEO Kapetan Rijeke za Dnevnik Nove TV: "Spremni smo za nastavak borbe prema naslovu prvaka"

Gost Dnevnika Nove TV bio je Nediljko Labrović, kapetan Rijeke, koja je završila jesensku polusezonu na drugoj poziciji u HNL-u.

Prvi trening odradili su i nogometaši Rijeke, trener Sopić održao je prozivku i kreću u napad na titulu. Slijedi brušenje nogometne forme nogometaša kluba s Kvarnera. Kapetan Rijeke Nediljko Labrović stao je pred kamere Nove TV nakon prvog treninga na Rujevici.

Jeste li spremni za nastavak borbe za titulu?

''Mogu reći s naše strane, drago mi je što smo došli svi zdravi i spremni. Očekuju nas zahtjevna tri tjedna, nadam se da ćemo se što bolje spremiti, onako kako je trener Sopić sa svojim timom zamislio. Želimo biti još spremniji i još bolji u nastavku sezone'', započeo je kapetan Rijeke.

Rakitić, Strinić i Lingard Igrao je polufinale SP-a protiv Hrvatske, vrijedio 40 milijuna eura, a danas u 31. godini nema kluba divider

Rijeka otvara sa zaostalom utakmicom protiv Gorice, a odmah nakon četiri dana slijedi Jadranski derbi.

''Sigurno da je zahtjevan raspored, ali uopće ne sumnjam da ćemo svi skupa proći jako dobre pripreme i ta dva teška gostovanja odraditi na najbolji mogući način'', tvrdi Sinjanin.

Počeo je prijelazni rok, hoće li biti dolazaka, odlazaka?

''Mislim da čak i vi znate puno više od mene. Svi su igrači usmjereni samo na teren, a te zakulisne igre i igrice što se tiče transfera nitko ne pokazuje, već ih drži za sebe'', mirno je poručio.

Vaše stanje?

''Usmjeren sam samo na Rijeku.''

Računate li na svoje mjesto u reprezentaciji za Euro 2024. godine na ljeto?

''Moje je da odradim ovih pola godine najbolje što mogu, da budem na razini kao i dosad i mogu očekivati svoje ime na popisu za Njemačku'', rekao je o svojoj reprezentativnoj karijeri.

Želje za novu godinu?

''Puno zdravlja, što boljih igara i što bolji plasman na ljestvici'', zaključio je stasiti vratar.


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider