FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UZ PRIJENOS NA GOL.hr

VIDEO Kakvo sučeljavanje Adesanye i Pereire, nemilosrdni rat u kavezu sad više nije upitan

Sve je spremno za UFC-ov veliki spektakl iz njujorškog Madison Square Gardena.

Alex Pereira i Israel Adesanya (Foto: YouTube (UFC))

U New Yorku je odrađeno službeno vaganje, a nakon toga i sučeljavanja svih UFC 281 sudionika na ceremonijalnom vaganju u Madison Square Garden dvorani.

UFC 281 priredbu možete uživo pratiti u noći sa subote na nedjelju od 04.00 sata na portalu gol.hr te u snimci na Novoj TV u nedjeljnim večernjim satima.

Nema sumnje u spektakl

Israel Adesanya i Alex Pereira, dvije glavne zvijezde priredbe, uspješno su zadovoljili granicu od 84 kilograma (uz ponešto manjih problema za Brazilca) te su spremni odraditi svoju treću međusobnu borbu, no isto tako prvu po MMA pravilima. Prva dva puta slavio je Pereira i to je najveća motivacija Adesanyi.

Sam pogled na sučeljavanje odaje nam samo jedan dojam, ovo će biti rat na nogama u kojem se nitko neće štedjeti. Obojici ovo previše znači za ostavštinu i tako će nastupiti u Octagonu. 

Nešto manje napetosti je kod sudionica sunaslovne borbe, no Michael Chandler i Dustin Poirier dali su nam razloga potvrditi stav da njihova borbe jednostavno ne može biti loša.

Glavni program priredbe sadrži pet borbi i nema nikakve sumnje da će svi zainteresirani dobiti MMA spektakl kakvom zapravo teže.

Ispod teksta možete pogledati i cijelu snimku ceremonijalnom vaganja, kao i posljednju epizodu UFC-ovog Embedded serijala, gdje možemo vidjeti kako je dan vaganje kod glavnih zvijezda prošao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider