Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DRMIĆU TREBALO 16 MINUTA

VIDEO Drmić, Andrić i Petković riješili Škendiju za sjajan početak priprema

Dinamo je svoje pripreme susrete započeo susretom protiv makedonske Škendije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši hrvatskog prvaka u slovenskoj Lendavi odigrali su svoju prvu pripremnu utakmicu pred početak nove ligaške sezone, a protivnik plavima bila je makedonska Škendija iz Tetova.

Nema sumnje kako je Dinamo ovog protivnika odabrao da bi što bolje upoznao makedonski nogomet, budući da ih u prvom europskom ispitu vjerojatno čeka sudar sa Škendijim glavnim ligaškim rivalima, Škupijem.

A susret je za Dinamo započeo jako dobro, budući da su do vodstva došli u 16. minuta. Akciju koju je započeo Emreli sjajnom asistencijom završio je Dario Špikić. On je primio loptu na lijevoj strani kaznenog prostora, pogledao prostor, a onda oštro odigrao na drugu vratnicu gdje se nalazi uvijek opasni Josip Drmić.

Petković obilježio drugi dio

Bio je to rezultat s kojim se otišlo na odmor, a Dinamo je svoju prednost povećao nakon devet minuta nastavka. Bruno Petković je tada sjajnom loptom u prostor proigrao Komnena Andrića, koji je zaobišao vratara i pogodio gol.

Asistenciji je Petković pridodao pogodak za konačnih 3:0. Primio je loptu leđima okrenut golu na otprilike 25 metara, okrenuo se tako da se oslobodio igrača te dolaskom pred kazneni prostor namjestio loptu na lijevu nogu i opalio. Ona je odsjela u donjem lijevom kutu gola za konačni rezultat 3:0.

Cijelu utakmicu, kao i pogotke postignute u 16., 54. te 81. minuti možete pogledati OVDJE,

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider