Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HARRY MAGUIRE, NISI SAM

VIDEO Izvještaj londonskog derbija kompilacija je urnebesnih pogrešaka obrane Chelseaja

Arsenal je na gostovanju kod svojih sugrađana iz Chelseaja slavio rezultatom 2:4.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrlo uzbudljiv i dinamičan londonski derbi odigrali su Chelsea i Arsenal, savršen za opustiti se uz dobar nogomet u večernjim satima srijede. Ipak, čak i kad je u pitanju tako dobar, odnosno vrhunski nogomet, greške se događaju. I to one koje izravno dovode do pogodaka protivnika.

Nekima poput nogometaša domaćina jučerašnjeg susreta tako što se dogodi nekoliko puta tijekom utakmice. U ovom slučaju čak tri primljena pogotka došli su kao produkt nevjerojatnih, recimo čak i urnebesnih obrambenih reakcija.

Nevjerojatno konfuzne reakcije

Tek drugi pogodak Arsenala došao je kao plod sjajne akcije, iako se i tu možemo pitati kako je Emile Smith Rowe do kaznenog prostora dotrčao bez ikakve pratnje.

Prvi pogodak došao je nakon prekratke lopte Christensena za Mendyja, treći pogodak krenuo je netočnim dodavanjem Azpilicuete, nakon čega smo pratili konfuznu stopersku epizodu, dok je kod četvrtog pogotka prvo došlo do nesporazuma Kantea i Sarra, nakon čega Thiago Silva oduzima i odmah gubi loptu, a kapetan Azpilicueta krajem akcije skrivljava kazneni udarac.

Chelsea je postigao dva pogotka, od čega je jednog spremio upravo Azpilicueta, ali teško da se time može popraviti dojam obrambenih performansi, što je ipak njegova primarna zadaća.
Izvještaj utakmice, koji možemo opisati kao kompilaciju urnebesnih reakcija obrane domaćih, možete pogledati OVDJE.

Plavima je ovo inače bio treći uzastopni domaći poraz. Srećom, treće mjesto i Liga prvaka nisu im za sada ugroženi. S druge strane, Arsenal je ovom pobjedom ostao u igri za četvrto mjesto, za koje će se možda i do posljednjeg kola boriti s drugim sugrađanima, Tottenhamom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider