Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je to radio?

VIDEO: Internet se brutalno sprda s Piqueom, navijači Barce traže da se umirovi

Gerard Pique veliki je tragičar Barcelone u golijadi s Interom.

Gerard Pique (Foto: Afp)

Barcelona i Inter odigrali su fenomenalnu utakmicu na Camp Nouu, koja je završila 3:3. No, na kraju su tim rezultatom bili puno više zadovoljniji gosti iako su mogli pobijediti i odnijeti sve bodove iz Barcelone.

Katalonskom klubu sad će trebati pravo čudo da se dokopa drugog mjesta i prolaska dalje, a pod čudo mislimo na pobjedu nad Bayernom, ali i da Inter ne pobijedi nikoga u preostale dvije utakmice.

Xavi proklinje Ligu nacija

Barca je u ovu utakmicu ušla osakaćena brojnim ozljedama koje su se dogodile tijekom reprezentativne stanke. Ostali su i bez prvog stoperskog para Kounde – Araujo, pa je u vatru morao 35-godišnji Gerard Pique, koji je kod Xavija praktički otpisan.

Morao je igrati Pique

Upravo je Pique bio jedan od najlošijih, ako ne i najlošiji na terenu, a na društvenim mrežama naročito ga sprdaju zbog prvog gola Intera. Pique je nakon jednog ubačaja dignuo ruke u zrak signalizirajući kako nema opasnosti po gol, a iza njega je Barella primio loptu te zabio za 1:1.

No, nije to bio jedini loš potez nekadašnjeg stupa obrane Barce i budućeg predsjednika kluba, kako mu tepaju zbog njegovih političkih i poslovnih ambicija.

I treći gol je njegova krivica. Lautaro Martinez pobjegao mu je kod centra u kontru, a mnogi smatraju kako je Pique namještao zaleđe iako su bili u protivničkoj polovici.

Sve je to ponukalo navijače Barce da se po društvenim mrežama zapitaju je li vrijeme za odlazak nekadašnjeg ljubimca.

Golove s utakmice pogledajte ovdje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider