Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
luka srušio i rekord

VIDEO Internet bruji o potezu Turčina prema Modriću: Luka srušio i rekord Ferenca Puškaša

Na utakmici su zajedno zaigrali Luka Modrić i Arda Guler, mladi Turčin kojeg već nazivaju nasljednikom kapetana Vatrenih.

Luka Modrić (Foto: Profimedia)

Real Madrid je pobijedio na svom travnjaku Cadiz s 3:0 u 34. kolu španjolske lige, a asistenciju za prvi gol Kraljevskog kluba upisao je Luka Modrić.

Madridski klub poveo je golom Brahima Diaza u 51. minuti, na dodavanje Modrića, koji je započeo susret od prve minute. Dobio je ovacije jer je postao najstariji Realov igrač koji je nastupio u La Ligi s s 38 godina i 238 dana, prestigavši legendarnog Ferenca Puškaša. Ovacije je dobio i belgijski vratar Thibaut Courtois, koji se vratio na gol nakon gotovo devet mjeseci izbivanja i operacija oba koljena.

Potez Gulera očarao mnoge

Za 2:0 zabio je Jude Bellingham u 68. minuti., a konačnih 3:0 postavio je Joselu u 94. minuti.Real je nadomak naslova jer ima 14 bodova više i utakmicu više od Barcelone. Real će i matematički biti prvak ako njegov veliki rival Barca ne pobijedi kasnije na travnjaku Girone u okršaju za drugo mjesto.

Na utakmici su zajedno zaigrali Luka Modrić i Arda Guler, mladi Turčin kojeg već nazivaju nasljednikom kapetana Vatrenih.

Guler je otkrio da obožava Modrića i na svakom treningu sluša njegove savjete, a koliko se dobro poznaju govori i potez s utakmice koji je brzo postao hit među navijačima Reala. Nikome nije jasno kako su tako dobro povezani jer je Guler okrenut leđima vidio dolazak Modrića.

Možete ga pogledati OVDJE.

Ante Budimir Ante Budimir nominiran za momčad sezone La Lige! Glasujmo za našeg napadača divider

Ivan Rakitić Ivan Rakitić otkrio tko mu je najdraži nogometaš svih vremena: Čak je mlađi od njega divider

David Coote VIDEO Što kažete na ove sudačke odluke u Engleskoj? Digla se prašina nakon utakmice Arsenala i Bournemoutha divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider