Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
IZBORNIK MU VJERUJE

VIDEO Harry Maguire ponovno zabavlja internet: Svi se smiju njegovoj reakciji kod ukrajinskog gola

Iako od dolaska Erica ten Haga na klupu Manchester Uniteda nije vidio puno ozbiljnog nogometa, Harry Maguire i dalje ima puno povjerenje izbornika Southagatea.

Harry Maguire protiv Ukrajine (Foto: Afp)

Kao što smo već ranije pisali, nogometne reprezentacije Ukrajine i Engleske odigrale su 1:1 u kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2024. godine.

Pogotke su postigli Oleksandr Zinchenko i Kyle Walker, a internet je vrlo brzo počeo kružiti pogodak momčadi koja je u Wroclawu imala status domaćina.

Maguire kod gola čuvao svog suigrača?

Naime, radi se o ponašanju Harry Maguire tijekom akcije koja je donijela pogodak Ukrajine. U trenutku postizanja pogotka, dobio se dojam da je on odlučio pokriti svog suigrača, Marca Guehija.

Naravno, možemo to objasniti time da je Harry pratio put lopte, a ne igrača, no svejedno je ovo mnogima izgledalo komično pa su se pitali što to Maguire zapravo radi.

Pogodak Ukrajine možete vidjeti OVDJE

Iako se kod Erica ten Haga nije naigrao te je ove sezone upisao tek 23 minute u dresu Manchester Uniteda, Maguire ima potpuno povjerenje izbornika Garetha Southgatea pa je tako još jednom dobio priliku od prve minute. Na zgražanje velikog broja engleskih navijača koji se s time jednostavno ne mogu pomiriti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider