Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljiv dvoboj

VIDEO Hajduk uvjerljiv protiv Slaven Belupa. Sahiti i Livaja oduševili navijače

Hajduk je na deset bodova u četiri utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 5. kola Prve HNL Hajduk je na Poljudu svladao Slaven Belupo sa 2:0 (1:0).

Pogotke za Splićane postigli su Sahiti (35) i Livaja (48).

gol expired VIDEO Sahitijev gol karijere! Uništio pola sastava Slavena i sjajno zabio za Hajduk divider

Hajduk je do treće uzastopne prvenstvene pobjede stigao dominantnom predstavom tijekom svih 90 minuta koju su okrunili i s dva gola. Prvi se u strijelce upisao Sahiti nakon odlične solo-akcije u 35. minuti, on je prihvatio loptu na 40-ak metara od gola, sjurio se u kazneni prostor domaćih, oslobodio se svih čuvara i preciznim udarcem svladao Čovića.

VIDEO Gol za 1:0

Na 2-0 povisio je Livaja početkom drugog poluvremena uz podosta sreće, on i Krovinović odigrali su kratku kombinaciju nakon slobodnog udarca na 20-ak metara od vrata Slavena, uslijedio je udarac koji je pogodio blok Lulića, no lopta se potom odbila na takav način da je postala neuhvatljiva za vratara gostiju.

VIDEO Gol za 2:0

Ovom pobjedom Hajduk se bodovno poravnao s Lokomotivom, koja je ranije u subotu svladala Istru 1961 sa 4:0, te Osijekom na vrhu ljestvice, sva tri sastava imaju po 10 bodova, no Lokomotiva i Osijek su odigrali po utakmicu manje. Slijede Rijeka i Dinamo sa po sedam bodova, Rijeka s dvije, a Dinamo s jednom utakmicom manje, dok je Slaven Belupo sedmi s pet bodova, jednim manje od šeste Gorice. Slijede Istra 1961 s tri, Šibenik s jednim i Hrvatski dragovoljac bez bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider