Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva utakmica

VIDEO Ovako to radi Gvardiol: Golčinom probio vratara, a pet minuta ranije asistirao

Hrvatski branič Joško Gvardiol je upisao pogodak i asistenciju za Manchester City.

Joško Gvardiol (Foto: Afp)

Joško Gvardiol odigrao je utakmicu iz snova za Manchester City. U viskoj pobjedi protiv Luton Towna (5:1) upisao je pogodak i asistenciju, i to u razmaku od samo pet minuta.

Građani su poveli autogolom japanskog nogometaša Hashioke, sve do 64. minute nije bilo promjene rezultata, a onda je zablistao Mateo Kovačić. Zabio je fantastičan pogodak iz voleja na asistenciju Juliana Alvareza, nakon čega je krenula golijada.

Zanimljivo, ovo je bio prvi Kovačićev pogodak za City u domaćem prvenstvu, a ukupno treći ove sezone. Ranije je zabio Lutonu u FA Kupu i na Svjetskom klupskom prvenstvu japanskoj Urawi.

U 78. minuti Erling Haaland je zabio s bijele točke, a u 87. minuti je Gvardiol upisao asistenciju. Pronašao je Dokua koji sjajno zabija za 4:0, a u 93. minuti Vatreni zabija sjajnu golčinu. Također, ovo je za Gvardiola bio prvi ligaški pogodak u dresu Cityja.

Dodajmo kako su Gvardiol i Kovačić odigrali cijelu utakmicu za Građane.

Manchester City je privremeno preuzeo vrh ljestvice sa 73 boda, ali i utakmicom više od velikih suparnika. Arsenal i Liverpool su na 71 bodu. Luton je i dalje u opasnoj zoni, na 18. mjestu.

Asistenciju Joška Gvardiola možete vidjeti OVDJE, a pogodak OVDJE.

Mateo Kovačić VIDEO Mateo Kovačić iz voleja zabio golčinu za City: Ovo je neobranjivo divider

  Joško Gvardiol zabio gol Luton Townu VIDEO Joško Gvardiol u golgeterskoj formi: Nakon Reala zabio još jednu golčinu divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider