Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vrijedio 18 milijuna eura

VIDEO Pogledajte gol HNL zvijezde: Zabio u prvom dodiru s loptom na debiju za Hajduk

Ferro je zabio u prvoj utakmici za Hajduk.

U prvoj subotnjoj utakmici 22. kola Prve HNL Hajduk je pobijedio sa 4:0 (2:0) na gostovanju kod Gorice i privremeno zasjeo na drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Hajduk je poveo već u 3. minuti, kad je nakon ubačaja Krovinovića strijelac glavom bio portugalski stoper Ferro.

Ferro je zabio u svom prvom nastupu za Hajduk i odmah u prvom dodiru s loptom. Krovinović je sjajno nabacio iz slobodnog udarca, a najviši u skoku bio je portugalski stoper koji je stigao na posudbu iz Benfice.

gol expired VIDEO Brutalna tučnjava Torcide i Boysa u Velikoj Gorici: Udarci su sijevali sa svih strana divider

Ferro vrijedio 18 milijuna eura

Njegova je cijena prema Transfermarktu četiri milijuna eura, a prije dvije godine je vrijedio čak 18 milijuna eura i bio jedan od najskupljih igrača Benfice, no pao je i formi pa mu je i cijena pala.

gol expired Rapsodija Bijelih u Velikoj Gorici: Hajduk leti na krilima Livaje i najavljuje veliki obračun s Dinamom za naslov prvaka divider

Inače, Ferro je zabio i zagrebačkom Dinamu u pobjedi 3:0 u osmini finala Europske lige, a za Benficu je upisao 67 nastupa i zabio četiri gola. No to nije iznenađenje jer igra na poziciji stopera pa i nije imao prilika za više golova.

Ferra je tražio Real Madrid

Htio ga je Zidane u Real Madridu, za njega se borio i Juventus, ali na kraju je ostao u Benfici da bi preselio na posudbu u Valenciju. U Španjolskoj nije dobio priliku i vratio se u Portugal.
 

VIDEO Gol Livaje za 4:0 protiv Gorice:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider