Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
akcija u siječnju?

VIDEO Glavni skaut Liverpoola s poljudskih tribina snimao pojačanje?

Prema pisanju Bleacher Reporta glavni skaut engleskog velikana Liverpoola bio je na poljudskim tribinama u derbiju Prve HNL lige kada je Hajduk ugostio Dinamo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barry Hunter dobio je zadatak da pronađe zamjenu za brazilskog veznjaka Philippea Coutinha, koji je navodno vrlo blizu odlaska u Barcelonu. Hunter je s poljudskih tribina promatrao igru Marka Roga, 20-godišnjeg veznjaka zagrebačkog Dinama. Liverpool je još prošle sezone pratio Roga u dresu Splita, ali je tada odustao od akcije, jer je želio vidjeti kako će se mladić nastaviti razvijati.

Novinar The Suna Alan Nixon vjeruje pak da bi Liverpool mogao krenuti u akciju već u siječnju, pogotovo ukoliko Dinamo ne prezimi u Europi.

"Dinamo je poznat po razvoju talentiranih veznih igrača poput Luke Modrića i Milana Badelja, koji su bili nositelji igre zagrebačkog kluba prije odlaska u inozemstvo. Sličan scenarij očekuje se i kod Roga, koji očito posjeduje veliki talent, te je super dinamičan igrač sredine terena. No, još uvijek ima jako puno za učiti", piše Bleacher Report.

Vrijeme će pokazati hoće li Liverpool krenuti po Roga ove zime ili će i dalje promatrati njegov razvoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider