Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
TEMPERAMENTNI GENNARO

VIDEO Gattuso slavio na teškom gostovanju pa bijes prema igraču iskalio na hladnjaku

Unatoč osvajanju važna tri boda, trener Valencije bio je izuzetno ljutit zbog reakcije svog standardnog igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novo kolo španjolske La Lige započelo je u Pamploni, gdje su se u petak navečer sastali domaća Osasuna i Valencia. Kako su u susret ušli s tri boda više, može se reći da su domaći bili favoriti, no momčad Gennara Gattusa slavila je rezultatom 1:2.

Gosti su poveli pogotkom Justina Kluiverta u 28. minuti, nakon asistencije Edinsona Cavanija, a na 0:2 povećao je Mouctar Diakhaby u 54. minuti. Nakon toga je prvo Osasuna, a onda i Valencia promašila kazneni udarac, da bi konačni rezultat duboko u sudačkoj nadoknadi postavio Darko Brašanac. Vrijedi napomenuti kako je Ante Budimir cijeli susret odgledao s klupe Osasune.

Nastradao je hladnjak

Tako je Valencia došla do važnih bodova, ali su za idući susret ostali bez važnog igrača. U pitanju je Diakhaby, koji je zbog reakcije na sudačku odluku dobio drugi žuti karton i to dok je već sjedio na klupi.

Kako je Gattuso reagirao na isključenje svog pouzdanog stopera? Tako da smo vidjeli njegov trenutak ludila. Bijesan je krenuo prema igraču, a onda je taj isti bijes iskalio na hladnjaku, ostavivši ovog u šoku. Scena je to kakvu Diakhaby, koji nema pravo nastupa u idućem kolu protiv Elche, sigurno neće dugo zaboraviti.

Što je to Gattuso napravio možete pogledati OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider