Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prva liga, ali njega nije briga

VIDEO iz svlačionice: Svi igrači Reala slave preokret i pobjedu vrijednu naslova prvaka, a jedan je u svom filmu

Real Madrid je na gostovanju kod Seville napravio vjerojatno ključni korak prema naslovu u La Ligi.

Svi slave, jedino je Baleu svejedno (Foto: Twitter/Screenshot)

Nogometaši Real Madrida gubili su 2:0 na gostovanju u Sevilli da bi u konačnici uspjeli izvesti veliki preokret i zgoditkom u sudačkoj nadoknadi doći do velike, kapitalne pobjede kad je u pitanju borba za naslov prvaka Španjolske.

Da budemo sasvim precizni, poslije ovog trijumfa Kraljevskog kluba nekakve realne borbe za osvajanje La Lige više i nema. Čak 15 bodova iznosi prednost Reala pred Barcelonom i Sevillom i bez obzira što Katalonci imaju dvije utakmice manje, jasno je da je naslov Realu nadohvat ruke, jer do kraja je još samo šest kola.

Svjesni važnosti pobjede u Sevilli bili su svi igrači Reala osim jednoga – Garetha Balea. Odnosno, vjerojatno je i on znao da je to – to, ali ga naprosto nije bila briga.

Bale godišnje zaradi 17 milijuna eura i čeka kraj ugovora

Takav je dojam velški reprezentativac odao u videu objavljenom na Twitteru Reala. Svi su u transu, neki igrači pjevaju, neki viču, neki zadovoljno šire ruke, a Bale u kutu svlačionice kao da jedva čeka da sve to prođe pa da se može vratiti kući.

Velšanin broji svoje posljednje tjedne u dresu Kraljevskog kluba, ugovor mu istječe s posljednjim danom lipnja ove godine i već odavno je prekrižen u svim projekcijama Realove budućnosti. Zbog svog ponašanja znao se naći na udaru Realovih navijača, ali i zbog nekih izjava, kada je još prije dvije i pol godine jasno dao do znanja da planira odraditi do kraja aktualni ugovor i uzeti Realu još 51 milijun eura za tri sezone koliko mu je pripadalo.

Kad igra za Real, Bale nije ni sjena čovjeka koji se razgoropadi dok na sebe odjene dres reprezentacije Walesa. Po tom pitanju se očito ništa neće promijeniti pa je na Realu i njegovim navijačima da ga istrpe do kraja i ovo ljeto pozdrave, vrlo vjerojatno za vijeke vijekova, jer u ovom trenutku se malo izvjesnim čini da bi mogao dobiti neku funkciju u klubu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider