Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
CITY I DALJE MELJE

VIDEO Gabriel Jesus s četiri gola gurnuo Watford prema Championshipu, Rodri postigao jedan od najljepših golova ove sezone

Manchester City bez problema je odradio domaći zadatak protiv Watforda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester City odradio je svoj posao u 34. kolu engleske Premier lige, savladavši Watford rezultatom 5:1. Tako su odradili ono što se zapravo očekivalo te su još jednom potvrdili kako je teško očekivati njihov kiks protiv najslabijih momčadi lige.

Susret je obilježio Brazilac Gabriel Jesus, koji se ovog mjeseca nakon dugo vremena vratio u prvi plan po pitanju planova Pepa Guardiole. On  je postigao četiri pogotka, dok je za onaj peti asistirao. Taj peti, čiji autor je bio Rodri, ujedno je jedan od najljepših golova ove sezone.

Cristiano Ronaldo i Nemanje Matić Manchester United pada sve niže, srušili su još jedan vlastiti negativni rekord divider

Jesus je sudjelovao u svih pet golova

Sve je Jesus otvorio već na samom početku susreta, spremivši oštri ubačaj Zinchenka. U 23. minuti pospremio je vrhunski centaršut Kevina De Bruynea, da bi odmah potom Hassane Kamara smanjio za goste.

Jesus je u 34. minuti asistirao za već spomenuti gol Rodrija, koji je fantastičnim poluvolejem otvorio nominaciju za najljepši gol ove sezone. U 49. minuti Jesus je potvrdio hattrick iskoritivši kazneni udarac koji je sam izborio, dok je nakon toga spremio još jedan ubačaj De Bruynea, za svoj četvrti pogodak.

Zanimljivo je navesti kako je 25-godišnji Brazilac u cijeloj ovoj sezoni, odnosno do ovog susreta, u ligi postigao tek tri pogotka. 

Sve pogotke s utakmice možete pogledati OVDJE. Vjerujte nam, onaj Rodrijev itekako vrijedi pogledati više puta. 

Istovremeno su igrane još dvije utakmice Premier lige. Newcastle je slavio na gostovanju kod Norwicha rezultatom 0:3, dok su Leicester i Aston Villa odigrali susret bez pogodaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider