Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SEDAM POGODAKA NA SUSRETU

VIDEO Fantastična utakmica PSG-a i Lille odlučena pogotkom Messija u 95. minuti

PSG je u fenomenalnoj utakmici savladao Lille rezultatom 4:3, pogotkom Lea Messija u posljednjim trenucima susreta.

Lionel Messi (Foto: Afp)

Čudesan susret Ligue 1 odigran je na Parku Prinčeva. Susret u kojem je PSG imao vodstvo 2:0 protiv Lillea te ga potpuno prokockao, primivši tri pogotka, da bi u završnici susret Kylian Mbappe i Lionel Messi pokazali klasu i postigli pogotke za pobjedu i velika tri boda.

PSG-ov udarni trojac bio je u pravoj formi, što se potvrdilo već u početku susreta, budući su pogocima Mbappea i Neymara već u 16. minuti vodili 2:0.

Lille napravio veiki preokret

No, onda je bivša momčad PSG-ovog trenera Gaultiera žestoko krenula. Diakite je u 24. minuti pogodio nakon prekida i to je bio rezultat kojim se otišlo na odmor, da bi u drugom dijelu gosti još više podigli tempo.

Jonathan David je u 58. minuti iskoristio kazneni udarac, a u 69. minuti je za potpuni preokret pogodio Jonathan Bamba, nakon fantastične duge lopte Andrea Gomesa.

PSG se u susret vratio u 87. minuti, kad je svoj drugi pogodak, nakon malonogometne akcije više igrača, postigao Mbappe.

Pobjedu je na kraju donio Messi, pogotkom u 95. minuti iz fantastično izvedenog slobodnog udarca, čime je PSG zadržao značajnu prednost ispred Olympique Marseillea.

Messijev pobjednički pogodak možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider