Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TA MEDITERANSKA KRV

VIDEO Evo zašto ih uspoređuju sa Splitom: Pogledajte sjajnu najavu Marseillea za polufinale Europske lige

Olympique Marseille i Atalanta jedan su od parova polufinala ovosezonske Europske lige.

Isječak iz videa (Foto: screenshot)

Sigurno niste mali broj puta čuli usporedbe Splita i Marseillea, posebno po pitanju nogometa, odnosno klubova, Hajduka i Olympiquea.

Poseban je to karakter u oba grada, koji su zapravo vrlo slični. Drugi najveći grad u državi, na obali mediterana, nevjerojatan i poseban te zapravo teško opisiv temperament i neizmjerna fanatična ljubav prema svom klubu.

Mnogi će se u ovome prepoznati

Upravo nas zato ne čudi što smo u sjajnom najavnom videu Olympiquea za sudar polufinala Lige prvaka protiv Atalanta prepoznalo toliko toga nama itekako poznatog.

Od samih scena, pa preko poruke koju, što se sazna na kraju videa, donosi jedan navijač.

"Ovaj film snimljen je za tebe. Za tebe, koji stojiš dok svijet spava. Koji govoriš preglasno u tihom svijetu. Koji nosiš ostavštinu u svijetu koji polako blijedi. Koji ideš nadmašiti sam sebe u svijetu ograničenja. Koji pjevaš previše, guraš previše, radiš previše i smiješ se previše. Koji voliš previše. Za vas Marseille, koji nikad ne živite polovično. Dobrodošli u polufinale", sjajna je poruka u videu.

Na najprometnijoj francuskoj obali gradit će se put do europskog finala, četvrtog u natjecanju koje još nisu osvojili. Mnogi će navijati za njih, posebno u gradu koji je toliko sličan, zar ne?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider