Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrlo slična priča

VIDEO Dragulj Rijeke razvija se kao Osijekov Beljo: "Dobro mu je došla ta lekcija od prošle sezone"

Nediljko Labrović spasitelj Rijeke? S tim se ne slaže Igor Ćurković koji je u 24. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu iznio svojeg favorita.

Nogometaši Rijeke na stavili su svoju uzlaznu putanju u drugoj polovici sezone Supersport HNL-a i time skrenuli na sebe pozornost voditeljskog kvarteta podcasta Utakmicu po utakmicu.

Svi govore o Nediljku Labroviću, ali Igor Ćurković smatra kako je Matija Frigan taj koji radi razliku. Cijelu analizu kola pogledajte u 24. epizodi u ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u...

Zabio je četiri gola u zadnjih pet kola, a naši voditelji povukli su paralelu s pričom Diona Drene Belje.

"Bio je odličan kao junior, vidio se potencial i eksplodirao je u prvoj sezoni",, započeo je Mateo Pukšar.

"Bio je izvrstan i u Orijentu, jedan od najboljih igrača lige, čak je predugo ostao u njoj, smatram, ali sad se vidi koliko je njima svima dobro došla ta lekcija Hrvatskog dragovoljca prošle sezone, kad su opet igrali tu ligu, zabijali golove...", ubacio se Ljubić.

"Meni je na utakmici Šibenika i Dragovoljca ušao u tekicu. Netko drugi je zabio dva gola, ali njega sam zapamtio. Taj momak mora odmah ići u Rijeku, pomislio sam. Drago mi je da je ostao jer da je otišao, Rijeka bi imala identičan problem kao u uvodnoj polovici sezone - tko će zabiti", podvukao je Ćurka.

Više o ovoj temi, ali i svim ostalim aktualnostima iz proteklog kola Supersport HNL pogledajte u 24. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider