Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao
Nogomet
BEOGRAĐANI NISU IZDRŽALI

VIDEO Zvezda na poluvremenu šokirala City, prvak Europe se vratio i preokrenuo u drugom dijelu

Manchester City je došao do pobjede nad Crvenom Zvezdom, nakon što su na poluvremenu imali minus.

Slavlje igrača Cityja (Foto: Afp)

Čak 21 udarac uputila je momčad Manchester Cityja prema golu Crvene Zvezde, u prvom poluvremenu njihovog susreta skupine G Lige prvaka, što je svakako impresivan podatak.

Erling Haaland pogađao je gredu, a odlično je na vratima Zvezde branio Omri Glazer i mreža Zvezde ostala je čista.

Zvezda prvi put zapucala u 45. i odmah zabili

Gosti su uputili jedan, ali taj im je bio dovoljan da na odmor odu s velikim vodstvom. Taj pogodak postigao je Osman Bukari u samoj završnici poluvremena, uhvativši domaćine previše opuštene činjenicom da prvak Srbije do tog trenutka nije pružao nikakvu prijetnju.

Bio je to pogodak koji je čak prvobitno poništen, nakon podignute zastavice za zaleđe, no VAR je na kraju ipak dokazao da je sve regularno i Crvena Zvezda je na odmor otišla s velikim vodstvom.

Pogodak Osmana Bukarija možete pogledati OVDJE.

Remek djelo Alvareza i kiks vratara Zvezde

Ipak, nisu gosti dugo izdržali u drugom dijelu. Već u drugoj minuti nastavka sjajan pogodak postigao je Julian Alvarez, koji je odigrao dupli pas s Erlingom Haalandom i onda gotovo nestvarno, u punoj brzini i na malom prostoru obišao vratara i poslao loptu u gol.

Pogodak Alvareza pogledajte OVDJE.

Nažalost po Zvezdu, dotad fenomenalni vratar Glazer kiksao je u 60. minuti, čime je Cityju donio preokret, dok je konačni rezultat 3:1 postavio Rodri u 73. minuti. Time je prvak Europe u novu sezonu ušao s tri boda.

Kiks Glazera pogledajte OVDJE, a gol Rodrija OVDJE.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider